Ван Дам се бори против Тајланђанина Камсинга

Спрема се редак спектакл у К-1 – у Грозном или Москви

Ван Дам и Камсинг

  • „Желим праву мушку борбу. Мени је већ 51 година, али сам схватио да ми је једна таква борба потребна. Баш борба против бившег олимпијског шампиона Камсинга који је из класичног бокса прешао на кикбокс муајтај. Радује ме што је он мој изазов прихватио“, изјавио Ван Дам

          ХОЛИВУДСКИ  глумац Жан Клод Ван Дам изјавио је да би волео да се у руском граду Грозни – административном центру Чеченије – бори против познатог тајландског боксера Самрака Камсинга по правилима К-1.

          Он је ово најавио у самом Грозном, где борави да би са чеченским председником Рамзаном Кадировом разговарао о организацији меча.

          „Желим праву мушку борбу. Мени је већ 51 година, али сам схватио да ми је једна таква борба потребна. Баш борба против бившег олимпијског шампиона Камсинга који је из класичног бокса прешао на кикбокс муајтај. Радује ме што је он мој изазов прихватио“, изјавио је Ван Дам.

          Па наставио: „Грозни је једна могућност. Друга је Москва, а имам још две. Најважније је да то буде гала представа, велики шоу са много људи. Знам на шта идем: да ће моја победа бити – велика победа, а мој пораз такође – велики пораз“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари