„Затекао сам га склупчаног на каучу, трпео је велике болове”

ОБЈАВЉЕНА БИОГРАФИЈА СТИВА ЏОБСА

КОЈУ ЈЕ НАПИСАО ВАЛТЕР ИСАКСОН

  • Исаксон тврди да му је Џобс, који је последњих недеља живота био преслаб да се попне уз степенице, рекао да жели да његова деца разумеју и схвате ко је он био

        ЛОНДОН, (ФоНет) - Прва званична биографија Стива Џобса, аутора Валтера Исаксона, доступна у штампаном и издању за Киндле, требало је да буде објављена 21. новембра, али су издавачи убрзали процес јер је Џобс недавно преминуо, пише данас Гардијан.

        Исаксон је навео да му је Џобс, који је последњих недеља живота био преслаб да се попне уз степенице, рекао да жели да његова деца разумеју и схвате ко је он био. Стално је био уз њих и хтео је да знају чиме је био заузет, рекао је Исаксон за Гардиан.

        Џобс је сарађивао с нама, као и стотине његових пријатеља, сарадника и чланова породице, али није хтио да има контролу над књигом, нити да прочита пре њеног објављивања, рекли су из издавачке куће Симон и Шустерс.

        Није нам задао никакве границе, додаје издавач, а охрабрио је људе које је познавао да буду искрени.

        Исаксон је навео да је последњи пут посетио Џобса неколико недеља пре његове смрти и да га је затекао склупчаног на каучу како трпи велике болове, али је Џобс и тада имао бритак мозак и духовите опаске.

        Делове свог сећања на последње моменте са Џобсом Исаксон ће представити у есеју који ће бити објављени у магазину Time.

        Паралелно с изласком књиге, Apple је на званичним страницама објавио видео Слављење Стива, који садржи све говоре одржане на комеморацији која је била затворена за јавност.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари