Чим Руси ослободе Одесу, биће отворена истрага – ко је 2. маја 2014. живе спалио 48-140 њених грађана

БИО ЈЕ ТО ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ РАЗОБЛИЧИО НЕОНАЦИСТИЧКУ СУШТИНУ АМЕРИЧКИХ МАРИОНЕТА У КИЈЕВУ

* Екстремисти у Русији забрањеног Десног сектора и такозване самоодбране Мајдана прво су спалили шаторски камп на Куликовом пољу, где су становници Одесе скупљали потписе за одржавање референдума о федерализацији Украјине и за захтев да руски језик добије државни статус

* Сведок Марина, која ни данас не сме да открије свој пуни идентитет: «Међу онима који су спалили наше суграђане у Дому синдиката, велику већину су чинили довезени са стране, али је било и домаћих. Међу њима и један који је ишао у моју школу, само што је нешто млађи. Све је било организовано. Изигравали су фанове Черноморца а сви су – од самог почетка – на себи имали заштитне прслуке»

_________________________________________________________

       У ОДЕСИ – у њеном Дому синдиката – на данашњи датум, 2. маја 2014. године, догодио се један од најстрашнијих злочина нашег времена.

       Злочин који је разобличио неонацистичку природу режима који су Американци наметнули у Кијеву два и по месеца раније.

       У том здању су неонацисти живе спалили мирне грађане Одесе које су сматрали противницима свог превратничког „Мајдана“.

       Сматра се да су те „украјинске усташе“ усмртиле у том здању најмање 48 људ, тако што су их претвориле у живе буктиње или дотукле полуизгореле који су искакале из здања у пламену.

       По проценама, усмртиле су много више – преко 140.

       Тачан број жртава и идентитет зликоваца и свих жртава утврдиће, нема сумње, истрага која ће бити могућа тек након што руска војска ослободи Одесу.

       Кијевска «истрага» је „утврдила“ да су се жртве саме закључале у одеском Дому синдиката и – саме себе потпалиле.

       Екстремисти у Русији забрањеног Десног сектора и такозване самоодбране Мајдана прво су спалили шаторски камп на Куликовом пољу, где су становници Одесе скупљали потписе за одржавање референдума о федерализацији Украјине и за захтев да руски језик добије „државни статус“.

       Након напада на шаторски камп присталице федерализације су се повукле и склониле у Дом синдиката, а украјински екстремисти су опколили и запалили зграду.

       Потом су сведоци застрашивани и трпани у затворе. Зато један од њих, Марина, ни данас не открива свој пуни идентитет, а каже:

       «Међу онима који су спалили наше суграђане у Дому синдиката велику већину су чинили довезени са стране, али је било и домаћих. Међу њима и један који је ишао у моју школу, само што је нешто млађи. Све је било организовано. И то тако што су нападачи изигравали фанове Черноморца. Изигравали јер су сви – од самог почетка – на себи имали заштитне прслуке».

         Региструјте се на нашем Telegram каналу:  https://t.me/faktorga

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари