Ђорђевић: Победа над Италијом – каменчић

БЈЕЛИЦА: ОВО ЈЕ ЛЕПА ПОБЕДА - ЈЕДВА ЧЕКАМО СЛЕДЕЋУ РУНДУ

* Александар ЂОРЂЕВИЋ: Од почетка смо били концентрисани да одбраном дођемо до победе, без обзира на 52 постигнута поена у првом полувремену, види се да екипа била жељна и вољна. Морамо још боље одбрамбено

______________________________________________________________

        СРБИЈА у другу фазу, у Вухан, преноси два бода као прва из групе, и чека дуеле са Шпанијом и Порториком.

        – Очигледно нисмо одиграли на врхунском нивоу, али не треба ни тражити перфектно, већ само каменчић да се изгради кућа... Свака добра ствар је важна, наши играчи полако долазе до тога да није битно индивидуално како играш, да си задовољан сам собом, само је битно да даш допринос – рекао је Ђорђевић, а преноси КСС.

        Он је додао да се осетила изузетна важност утакмице и да је зато било тензије и нервозе између два тима.

        – То је нормално, за ово смо се спремали. Ово су утакмице које не могу да се играју као претходне две, мора на сваку лопту... Свака лопта је битна, сваки скок је битан, сваки поен… Од почетка смо били концентрисани да одбраном дођемо до победе, без обзира на 52 постигнута поена у првом полувремену, види се да екипа била жељна и вољна. Морамо још боље одбрамбено – рекао је Ђорђевић.

        Радуљица је смирио Италијане у трећој деоници.

        – Знали смо шта да радимо. То је нормално, он зна систем, зна шта се тражи од њега и преузео је одговорност. Нисам срећан изгубљеним лоптама и реакцијама после физичких дуела – додао је, међутим, селектор.

        Кошаркаш Немања Бјелица каже да је Србија показала да је боља од Италије, иако није приказала праву игру.

        – Контролисали смо меч свих 40 минута. Противник је био веома добар тим, много је ту играча са НБА искуством. Лепа победа и једва чекамо следећу рунду – закључио је Бјелица.

        Србија у петак другу фазу креће мечом против Порторика у петак.

        http://www.zurnal.rs/kosarka/reprezentacija/85103/djordjevic-nismo-odigrali-vrhunski-ali-ovo-je-samo-kamencic-da-se-izgradi-kuca


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари