Партизан: Одлука Евролиге - подстрек

ОСТОЈА МИЈАИЛОВИЋ: РАДИЋЕМО ЈОШ ЈАЧЕ И ВРАТИТИ СЕ МЕЂУ НАЈБОЉЕ

* Спортски директор Партизана Никола ЛОНЧАР: „Спортски смо прихватили одлуку Евролиге (доделу вајлд-карт Зениту). Учинићемо све да будемо конкурентни и у Еврокупу и у АБА лиги, такмичењима кроз које ћемо покушати да изборимо место у друштву најбољих. Већ имамо одређене планове како да појачамо тим, наравно уз јаку базу домаћих играча. Још једна предност биће нам континуитет у раду тренера Тринкијерија

_____________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић рекао је да је одлука Евролиге да не додели црно-белима специјалну позивницу додатни мотив за јачи рад у предстојећој сезони и да верује да је клуб на правом путу да се врати где припада - међу најбоље екипе.

         Борд Евролиге данас је доделио вајлдкарту Зениту из Санкт Петербурга, а за позивницу се био пријавио и Партизан.

         "Желео бих да захвалим свима у клубу на великом труду и раду који су уложили у добијање специјалне позивнице за учешће у Евролиги. Иако је изостала, из свега што смо прошли морамо извући оно најбоље и најкорисније и на прави начин се спремити за наступајућу сезону, у којој ћемо дати све од себе да изборимо учешће у најквалитетнијем европском такмичењу. Да ли кроз Еврокуп или кроз АБА лигу, остаје да се види", рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

         Партизан ће у предстојећој сезони играти у Еврокупу, такмичењу које је изборио на основу пласмана у полуфинале АБА лиге.

         "Неретко периоди уложеног труда и постигнутих резултата не долазе истовремено. Верујемо да смо на добром путу и да ћемо вратити Партизан тамо где припада – међу најбоље тимове Европе", навео је Мијаиловић.

         Спортски директор Партизана Никола Лончар рекао је да одлука не мења много у припремама клуба за нову сезону и да црно-бели имају планове како да појачају тим.

         "Спортски смо прихватили одлуку Евролиге и видимо је као мотивацију да у наредној сезони учинимо све како бисмо били конкурентни и у Еврокупу и у АБА лиги, такмичењима кроз које ћемо покушати да изборимо место у друштву најбољих. Већ имамо одређене планове како да појачамо тим, наравно уз јаку базу домаћих играча. Још једна предност биће нам континуитет у раду тренера (Андрее) Тринкијерија, који ће бити са тимом од старта припремног периода", навео је Лончар.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари