Јокић о Минесоти: Немамо шта да изгубимо!

БИЋЕ ЖЕСТОКА УТАКМИЦА, АЛИ МИ ИГРАМО БОЉЕ ПРОТИВ ЈАЧИХ ТИМОВА, А ГУБИЛИ СМО ОД ОНИХ СА ДНА

Никола Јокић

        Центар Денвер Нагетса Никола Јокић очекује жесток дуел са Минесота Тимбервулфсима у мечу који директно одлучује ко ће у плеј-оф.

        Два тима састају се у ноћи између среде и четвртка, а само ће се победник вратити у доигравање после вишегодишњег поста за обе екипе.

        Јокић је у понедељак десетим трипл-даблом у сезони предводио Нагетсе до велике победе над Портландом (88:82), после преокрета са -12 у трећој четвртини.

        „Цела утакмица је била скакачка, нисмо добро скакали у првој четвртини, (Јусуф) Нуркић нам је правио много проблема. Скакање је само борба, није битно да ли у одбрани или нападу, све је у жељи да се потучеш“, рекао је Јокић.

        Нагетси су пре неколико дана победили Вулфсе на свом паркету, али је тим из Колорада далеко слабији у гостима (31-10 код куће, 15-25 у гостима).

        „Немамо ништа да изгубимо, идемо са се боримо. Једна је утакмица, све је могуће. Њима се вратио Батлер, надам се да ће за нас Гери (Херис) играти више минута. Биће жестока утакмица, али ми играмо боље против јачих тимова. Не желим да потценим Далас, Лејкерсе и сличне, али победили смо Спарсе, Кливленд, по три најбоља тима са Истока и Запада, а губили од оних са дна“, истакао је српски центар.

        Јокић је са 11 асистенција био практично плејмејкер Денвера протекле ноћи, што је уобичајено за Нагетсе који немају стандардног организатора игре.

        „Немамо звезду у тиму, свако може да искочи, некад Вил Бартон, некад ја, некад Гери, Пол (Милсап), Вилсон (Чендлер). Морамо да се истакнемо и одиграмо на прави начин“, каже наш репрезентативац.

        Нагетси су у серији од шест победа, достигли су плеј-оф ниво игре од повратка Пола Милсепа на паркет после повреде.

        „Првих неколико утакмица како се вратио ја сам се на неки начин прилагођавао њему, укључивао га више, после тога ми је само рекао да играм своју игру, да не бринем о њему. То нешто говори о томе какав је он Ол-стар играч“, закључио је Јокић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари