Савићев списак: Без Прлаиновића у Шпанију

АНДРИЈА СЕ ПРИКЉУЧИО ЕКИПИ ПОСЛЕ ОПОРАВКА ОД ПОВРЕДЕ, АЛИ И ДАЉЕ НИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОМ РИТМУ

        Селектор је одредио који играчи ће наступити на Медитеранским играма, које српска ватерполо репрезентација узима изузетно озбиљно.

        Док тренира „Делфине“ у Крању, на припремама за такмичарско лето, селектор Дејан Савић направио је пресек тренутног стања и саставио списак играча које ће повести на Медитеранске игре у Тарагони (27-30. јун).

        Андрија Прлаиновић, „мозак“ игре српске репрезентације, неће моћи да наступи на „генералној проби“ за Европско првенство у Барселони (14-28. јул). Наш искусни ватерполиста прикључио се екипи после опоравка од повреде, али и даље није у такмичарском ритму да би могао да игра већ крајем јуна.

        Његово место заузеће Страхиња Рашовић.

        На Савићевом дефинитивном списку за Медитеранске игре написана су ова имена: Гојко Пијетловић, Бранислав Митровић, Душан Мандић, Виктор Рашовић, Сава Ранђеловић, Милош Ћук, Душко Пијетловић, Немања Убовић, Милан Алексић, Никола Јакшић, Филип Филиповић, Страхиња Рашовић и Стефан Митровић.

        „Делфини“ ће у Тарагони почети учешће у групи са Црном Гором, Француском и Португалом, док су у другој групи Грчка, Италија, Шпанија и Турска.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари