The Washington Post: Бајденова старачка сенилност постаје проблем Америке

ЛИСТ ТВРДИ ДА ЈЕ БАЈДЕН ИМАО СРЕЋЕ ШТО ЈЕ ИЗБОРНА КАМПАЊА 2020. ВОЂЕНА У ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈЕ

* Изразито антитрамповски вашингтонски лист упозорава свој либерални табор: „Што се шеф Беле куће буде чешће састајао са бирачима – а то ће морати да ради током кампање 2024. – то ће бити више питања о његовим годинама и стању

____________________________________________________

       СТАЊЕ председника Џоа Бајдена значајно се променило током протекле деценије. Његово понашање у јавности слично старачој сенилности, објавио је изразито пробајденовски дневни лист The Washington.

       Текст је потписала његова колумнисткиња Меган Мекардл.

       Навела је да је Бајден „много успоренији  него раније, што је проблем за једног политичара“.

       Мекардл је указала да је Бајден имао много среће у 2020. години, за време кампање за председничке изборе. И објаснила зашто:

       „Због ограничења уведених ради борбе против корона вируса, тадашња предизборна кампања била је знатно скраћена, иначе би Американци раније уочили његов старачки маразам“.

       The Washington Post закључује:

       „Што се шеф Беле куће буде чешће састајао са бирачима – а то ће морати да ради током кампање 2024. – то ће бити више питања о његовим годинама и стању“.

       Бајденово ментално стање било је извор забринутости у табору америчких либерала и последњих дана јер је на скупу у организацији Глобалне фондације покушао да разговара са конгресменком Џеки Валорски која је погинула у саобраћајној несрећи у августу.

       Бајденови критичари стално указују на његову „менталну деградацију“, наводећи као доказ честе гафове и грешке које прави.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари