Трамп: Да је преговарала са Русијом – Украјина би задржала неке територије које је већ изгубила

АМЕРИКАНЦИМА ОБЕЋАО ДА ЋЕ ВЕЋИНУ ПРОБЛЕМА САД – АКО ПОНОВО УЂЕ У БЕЛУ КУЋУ – РЕШИТИ ЗА 6-12 МЕСЕЦИ

* У тв-интервјуу рекао да се уопште не плаши одласка у затвор нити истрага које се воде против њега: „Ни не размишљам о томе. Очигледно сам од мало другачијег материјала. Људи ме увек питају да ли добро спавам. Да, спавам јер сам сигуран да ћемо на крају победити“

_______________________________________________________________

         БИВШИ амерички председник Доналд Трамп оценио је да је Украјина могла да избегне ескалацију сукоба са Русијом да је пристала да се одрекне дела територије.

         У интервјуу телеканалу Ен-Би-Си објаснио је шта је то, по његовом мишљењу, подразумевало:

         „Да је Кијев пошао на споразум о губитку територија – то би било мање него што је Русија већ, будимо искрени, себи припојила. А још би спасио земљу и животе многих својих војних лица и цивила.“.

         Трамп је посебно нагласио да је у стању - уколико победи на изборима 2024. године - да већину проблема САД реши у периоду од шест месеци до годину дана.

         Додао је: „За шест месеци до годину дана, многи проблеми, скоро сви проблеми САД били би решени“

         Бирачима је поручио да не гласају за председничке кандидате који говоре да ће проблеме земље решити у року од осам година.

         Трамп је нагласио да се уопште не плаши одласка у затвор нити истрага које се воде против њега.

         „Ни не размишљам о томе. Очигледно сам од мало другачијег материјала. Људи ме увек питају да ли добро спавам. Да, спавам јер сам сигуран да ћемо на крају победити“, рекао је.

         Наредни председнички избори у САД биће одржани у новембру 2024. године.

          Трамп је 4. августа изразио уверење да ће актуелни председник земље Џо Бајден и његово окружење учинити све што могу да задрже власт. Зато ставља ван закона сваку сумњу у резултате председничких избора 2020. године.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари