Додик: Црнадак од свог политичког слепила не види ни разлику између Додика и председника Српске

„НАЈМУЧНИЈЕ МИ ЈЕ КАД СЕ НЕКО ИЗ ПДП ЗАКЛИЊЕ У СРПСКУ, А ПОСЕБНО У НАРОДНУ СКУПШТИНУ РС“

Председник РС у Гаравицама где су муслимани

и Хрвати 1941. побили 15.000 Срба

* „Што се тиче Црнаткових квалификација на мој рачун - не знам шта бих му више рекао осим да чучне, у великој је нужди!“

- Додик рекао да може само да се извини Црнатку што је изјавио да је често путовао у Лондон, јер је као министар иностраних послова ипак чешће ишао у Кувајт, код кума, наравно народним новцем, без икаквог смисла и сврхе

________________________________________________________

        МИЛОРАД Додик, председник СНСД, рекао је да док се власт бави конкретним и озбиљним послом, што и јесте њен посао, Игор Црнадак лежи потрбушке и смишља чиме ће замајавати народ.

        - Јасно ми је да полемиком са мном Црнадак покушава да добије пажњу, али већ сам му рекао да му чак ни ја не могу помоћи да не буде политички маргиналац - нагласио је Додик.

        На молбу Срне да прокоментарише Црнаткову изјаву у којој позива председника СНСД-а и председника Републике Српске да "престане износити неистине", те да је то неприкладно за његове године, Додик је одговорио да износити лажи није лепо без обзира колико година имали, па је предложио Црнатку да се држи свог савета.

        Када је реч о Црнатковој изјави да опозиција "не води никакву харангу против Милорада Додика него жестоко брани Народну скупштину и Републику Српску", лидер СНСД-а је нагласио да му је мало шта мучно као кад се неко из ПДП-а заклиње у Републику Српску, а посебно Народну скуштину Републике Српске, коју су напустили кад год је Српској требало јединство.

        - Штета што је Црнадак оболио и од политичког слепила па не види разлику између власти и државе и Додика и председника Републике Српске. Што се тиче Црнаткових квалификација на мој рачун не знам шта бих му више рекао осим да чучне, у великој је нужди! - рекао је Додик.

        Додик је рекао да може само да се извини Црнатку што је изјавио да је често путовао у Лондон, јер је као министар иностраних послова ипак чешће ишао у Кувајт, код кума, наравно народним новцем, без икаквог смисла и сврхе.

         (Срна)

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари