Додик: Политичко деловање може бити ствар личног избора, али имам одличне односе са Вучићем

МИНИСТАР ОДБРАНЕ У СМ БиХ ИЗЈАВИО ДА ИМА ИНФОРМАЦИЈЕ ДА СЕ БЕОГРАД ОКРЕЋЕ ЈЕЛЕНИ ТРИВИЋ

Зукан Хелез

* Председник Републике Српске верује да Зукан Хелез никада није био у контакту са председником Србије: Не верујем да он зна шта Вучић намерава. Покушава да се наметне као свезналица

_______________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да има одличне односе с председником Србије Александром Вучићем и да је квазиприча изјава министра одбране у Савету министара Зукана Хелеза да је од агенција добио информације да се Вучић окреће Јелени Тривић.

         - Намера Хелеза и његових да у вези с тим дискутују као велики зналци апсолутно говори о жељама да овде добију своје партнере и да одређују шта ће бити у БиХ - рекао је Додик Срни.

         Председник Српске истиче да не добија никакве информације од агенција и да их никада није ни добијао и да је Хелезова изјава квазиприча.

         - То се могло видети по томе што посету (српског члана и председавајуће Председништва БиХ) Жељке Цвијановић Хрватској доводи у вези с тим како преко Хрватске ваљда треба да дођем до Вучића - рекао је Додик.

         Он је истакао да с председником Србије и Србијом има одличне односе.

         - Политичко деловање може да буде ствар личног избора, али то сигурно први неће знати Хелез. Он треба да схвати да је министар кога су изабрале садашње партнерске политичке партије - рекао је Додик.

         Додик је рекао да Јелена Тривић има право да формира своју партију и да Хелез неће бити тај који ће одређивати ко је формиран.

         - Он даје спекулативне изјаве. Свако може да формира партију у Републици Српској, слободно смо друштво и ми немамо ниједан проблем с тим - рекао је Додик.

         Председник Српске је рекао да верује да Хелез никада није био у контакту са Вучићем.

         - Не верујем да он зна шта Вучић намерава - рекао је Додик и додао да Хелез покушава да се наметне као свезналица.

          Додик истиче да је све, наравно, могуће, али да је сигурно то да Хелез о томе нема појма.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари