Додик врхушке СДС и ПДП упозорио да Срби неће издајнике британског кова

ВАЉАТЕ СЕ У БЛАТУ КОЈЕ СМРДИ ЗБОГ ВАШЕГ ТАПКАЊА У ВЛАСТИТОЈ НЕМОЋИ“

Са руским амбасадором

Игором Калабуховом

* Поручио им: „Ово је време великих изазова, глобалних сукоба, великог рата и неизвесности. Људи у Српској треба да знају ко лаже и мрзи, ко је поданик британске подмукле политике, вечито лоше за Србе. Српској треба сигурна рука да је води у несигурним временима. Ви ту руку немате, јер мрзите властити српски народ

______________________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, председник СНСД, упитао је СДС и ПДП „докле ће лажима и клеветама брукати Републику Српску и зар мора и Амбасада Руске Федерације да каже да лажу“.

       - Ваша мржња је ендемска, лаж планетарна. Када чујем шта кажете и покушам да разумијем, једино схватам да сте патолошки лажови и да патолошки мрзите. Ту вам се не може помоћи. То што ви радите изашло је одавно из оквира политичке борбе и истине и прерасло у потпуну неистину и деструкцију. Ваљате се у блату које смрди због сталног вашег тапкања у властитој немоћи, али Републиком Српском не можете управљати - написао је Додик на Твитер профилу.

       Додик је поручио да ће Република Српска остати блистава, на радост српског народа, који их је прозрео и који их презире.

       - Све вам смета осим мржње према СНСД-у и Милораду Додику. Ово је време великих изазова, глобалних сукоба, великог рата и неизвесности. Људи у Републици Српској треба да знају ко лаже и мрзи, ко је поданик британске подмукле политике, вечито лоше за Србе - истакао је Додик.

       Он је нагласио да Српској треба сигурна рука да је води у несигурним временима.

       - Ви ту руку немате, јер мрзите властити српски народ, зато што вас тај народ неће такве, посвађане међусобно, а поготово неће издајнике британског кова. Живи и здрави били, каните се политике, губите време. Није то за децу, а народ неће издајнике - поручио је Додик.

       Региструјте се на нашем Telegram каналу: https://t.me/faktorga

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари