Николићева саветница Станислава Пак објавила да напушта СНС

НАВЕЛА ДА СЕ ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ДОК ЈЕ ОНА БИЛА УЗ ЊЕГА ДРЖАО ЗАКОНСКИХ И УСТАВНИХ ОКВИРА

* Тврди да све одлуке у СНС доноси један човек и да је читава странка један човек

_________________________________________________

         СТАНИСЛАВА Пак, чланица Главног одбора Српске напредне странке (СНС) и некадашња саветница бившег председника Србије Томислава Николића, изјавила је данас да ће напустити ту странку и позвала људе да не дођу на митинг који је њена странка заказала за петак, 26. мај у Београду.

         "Нећу бити на скупу у петак. Грађани исто треба да се охрабре и не оду на тај скуп, јер ће даље продубити насиље и сукобе у друштву. Напуштам СНС и очекујем да у суботу не будем више у Главном одбору", навела је Пак за телевизију Н1.

         Она је рекла да све одлуке у СНС доноси један човек и да је читава странка један човек.

         "Људи су често у изолацији са информацијама и сами мисле шта би председник желео да они ураде и онда погреше и настане хаос. Уређује све медије, од наслова, редоследа емисија, редоследа у информативним емисијама. Зато је све и овако како изгледа", рекла је Пак.

         Она је додала да је члан странке од 2009. године, да је организовала бројне скупове и да је "често била усамљена у томе".

         "У самом почетку ове врсте притисака није било и атмосфера је била фантастична. Веровали смо у енергију руководства и да ће се десити слобода у друштву. Моћ није у сили, моћ је у доброти и љубави и не можете правити култ личности, тако што ћете уцењивати људе, на силу их доводити. Све што сам имала да кажем, рекла сам Александру Вучићу, нисам ишла у медије", рекла је Пак.

         Додала је и да већ пет година није ни на каквим функцијама.

         "Ја сам непосредан сведок нечега што се дешава годинама. На почетку сам била добра јер сам била компетентна, била сам образована, имала сам радну биографију", рекла је она и додала да се Николић, док је био председник а она његова саветница, држао законских и уставних овлашћења.

          (Бета)

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари