Бечићеве демократе и даље упорно изједначавају дукљанску ДПС и већински српски ДФ

НИШТА ИМ НЕ СМЕТА ШТО СУ СА ДФ У КОАЛИЦИЈИ КОЈА СТОЈИ ИЗА ВЛАДЕ

Дритан Абазовић и Алекса Бечић - обојица

су за рушење црквице на Румији

* Миловцима поручиле: „Слали сте нам годинама и батинаше и мафијаше да нам нападају посланике и активисте. Држали сте нам породице и пријатеље далеко од сваке могућности запослења...  Са тиме је јачала наша ријешеност да вас прво развластимо, а онда пошаљемо на сметлиште историје. Прво смо успјели, нанизавши вам затим неколико убједљивих изборних пораза, а на другом радимо“

* Па додале: „Остављамо вас да контемплирате о сопственим кукавичлуцима, заблудама, преварама, злочинима, али и да са ДФ-ом и даље радикализујете Црну Гору, играте заједничку пинг-понг политику, заједно бојкотујете Скупштину и покушавате да срушите Владу Црне Горе. Јер то сте ви, једни без других не би ни постојали”

_____________________________________________________

       ПАРТИЈА председника Скупштине Црне Горе Алексе Бећића упорно покушава да изједначи дукљанску Демократску партију социјалиста и већински српски опозициони Демократске фронт.

       Бечићева Демократска Црна Гора поручила је да ДПС са ДФ-ом радикализује Црну Гору, те да заједно бојкотују Скупштину и покушавају да сруше Владу Црне Горе.    

       Ђукановићевој НАТО-партији је поручила:

       „Слали сте нам годинама и батинаше и мафијаше да нам нападају посланике и активисте. Држали сте нам породице и пријатеље далеко од сваке могућности запослења, покушавали на сваки могући и немогући начин да нам нађете било шта незаконито или спорно како бисте то искористили против нас, али нисте успјели.

       - Све сте, дакле, покушали, али једино што сте као одговор добијали је била још већа наша ријешеност да вас прво развластимо, а онда пошаљемо на сметлиште историје. Прво смо успјели, нанизавши вам затим неколико убједљивих изборних пораза, а на другом радимо”, каже Демократе и поручују да ће успјети у томе.

       - Остављамо вас да контемплирате о сопственим кукавичлуцима, заблудама, преварама, злочинима, али и да са ДФ-ом и даље радикализујете Црну Гору, играте заједничку пинг-понг политику, заједно бојкотујете Скупштину и покушавате да срушите Владу Црне Горе. Јер то сте ви, једни без других не би ни постојали”.

       Бечићеве демократе су оцениле да су све то јалове игрице и то „само из једног разлога: страх”:

       “Страх вас је због тога што и једни и други одлично знате како бисте прошли на изборима, па сте у очају принуђени сваки пут кад кренете да одустанете. Бисте, а не смијете”.

       Миловцима су још поручиле:

       ”Поклањамо вам пар цитата и једну сличицу из албума "Славна војевања јуначког ДПС-а", да вам помогну да се присјетите своје крваве ратне прошлости, а посебно да утврдите ко с ким у ствари дијели вредносни систем.        „Поход на Дубровник је сврсисходан и свако супротно становиште је издајничко“ (Побједа, 22. октобар 1991)

       "Шах сам омрзнуо због шаховнице" (3. октобар 1991. "Побједа")

        Тако сте тада говорили, тако сада мислите, а то је и заједничка логика ДПС и ДФ”.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари