Вулин: Путинов орден је и признање Српској на борби за опстанак

„СРБИ НЕМАЈУ НИЈЕДАН РАЗЛОГ ДА ИЗГУБЕ ВЕКОВНОГ ПРИЈАТЕЉА НА РАДОСТ ВЕКОВНИХ НЕПРИЈАТЕЉА“

* Александар ВУЛИН: Срби су једини народ у Европи који је у целини одбио да постане део антируске хистерије и то нам Русија памти, баш као што то не могу да нам забораве земље НАТО пакта

__________________________________________________________

          СЕНАТОР Републике Српске Александар Вулин изјавио је да је Орден Александра Невског који је председник Руске Федерације Владимир Путин уручио председнику Републике Српске Милораду Додику признање и њему и тврдоглавој борби народа Републике Српске да опстане.

          Замољен да прокоментарише посету делегације Српске, коју је предводио председник Додик, Русији и Белорусији, Вулин је рекао да је председник Путин светски државник и сусрет са њим је част, а председник Белорусије Александар Лукашенко је пријатељ Срба који је био уз српски народ и када су га убијали.

          - Белорусија и Руска Федерација су земље са којима Срби немају ни најмање размимоилажење када је реч о кључним интересима наших држава и народа. Срби немају ниједан разлог да изгубе вековног пријатеља због радости вековних непријатеља - истакао је Вулин за Срну.

          Он је оцијенио да је посета председника Додика и делегације Српске Белорусији и Русији знак да се Српска, али и Србија, поштују и воле.

          - Срби су једини народ у Европи који је у целини одбио да постане део антируске хистерије и то нам Русија памти, баш као што то не могу да нам забораве земље НАТО пакта - поручио је сенатор Републике Српске и доскорашњи директор БИА Александар Вулин.

           (Срна)

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари