Меси и Нејмар одиграли егзибицију у Лими

НАЈБОЉИ ФУДБАЛЕР ПЛАНЕТЕ ОРГАНИЗОВАО ХУМАНИТАРНИ МЕЧ У ПЕРУУ, ГДЕ ЈЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА ПУБЛИЦИ ПРИРЕДИО ПРАВИ СПЕКТАКЛ

Нејмар и Меси

          Лионел Меси је у престоници Перуа, Лими организовао дуел који је за циљ имао хуманитарни карактер. Са пријатељима на једној страни, супротставио се „тиму света“ који је предводио његов нови саиграч у Барселони, Бразилац Нејмар.

         Меси и пријатељи приредили су прави фудбалски спектакл за све посетиоце на Националном стадиону у Лими, у дуелу који је завршен резултатом 8:5 за екипу најбољег играча света.

         На мечу су учествовали, између осталих, Езекијел Лавеци, Дани Алвеш, Марко Матераци, Пабло Аимар, Флоран Малуда, Жулио Цезар и други.

         Вође тимова, Меси и Нејмар, били су изузетно расположени и потврдили су због чега су у жижи фудбаласке светске јавности.

         „Сигуран сам да ћемо доласком Нејмара направити са Барселоном све оно што желимо. Он је сјајан играч за нас. Мислим да ће много допринети добрим играма Барсе и наставити у новом тиму да пружа партије какве је приказивао у Сантосу“, изјавио је Меси.

         Иако је Меси, као организатор био централна фигура меча, најлепши гол ипак је забележио Нејмар у 70. минуту када је лобом, поставио коначан резултат. Био је то прави „шлаг на торту“ на спектакл у Лими.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари