Пријатељска утакмица за Андрију Солунца

МЕЧ ИЗМЕЂУ ДВЕ НАЈБОЉЕ ЕКИПЕ У ОВОМ УЗРАСТУ,

САВ ПРИХОД НАМЕЊЕН АНДРИЈИНОМ ОПОРАВКУ

Андрија Солунац

        Диван гест младих играча Црвене звезде да прикупе новац и тако помогну другару из противничког црно-белог табора Андрији Солунцу који се опоравља од операције бутне кости никога није оставио равнодушним.

       Старијима је то била лекција из другарства, а директор тима из Хумске поред захвалности младим момцима са црвено-беле стране Топчидерског брда предложио је следећи заједнички корак два тима за које је и сам играо:

       - Одиграћемо пријатељски меч са вечитим ривалом. Сав приход биће намењен Андријином опоравку. На терену нека победи бољи, а кад се утакмица заврши, у спортској и фер атмосфери поражених нема. Меч између две најбоље екипе у овом узрасту сигурно ће привући љубитеље доброг рукомета као и све људе који желе да помогну - казао је Благојевић.

       Овај предлог наишао је на одобравање и у РС Србије.

       - У свету постоји једно царство, у њему царује другарство. Треба да учимо од те деце и због тога РСС подржава сваку такву акцију. Сносићемо радо све трошкове пријатељске утакмице Партизана и Црвене звезде. Браво за вечите - истиче председник РСС, Велимир Марјановић.

       Пријатељска утакмица одиграће се у суботу, 29. јуна на Бањици.

       Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари