Поређењем Додика и Вучића са Хитлером - Мехмедовић би да докаже да више мрзи Србе од Алијиног сина и да му узме трон

КАД СУ ШЕФУ ПОЛИЦИЈЕ У ТЕШЊУ ШЕМСУДИНУ МЕХМЕДОВИЋУ ДОНЕЛИ СРПСКЕ ГЛАВЕ – НИ ПРСТОМ НИЈЕ МРДНУО

* Џевад ГАЛИЈАШЕВИЋ: Ратнохушкачке поруке, увреде и пријетње легитимишу кадрове СДА за велику унутрашњу битку која се спрема. То је битка за политички престо у странци и крваву, исламистичку фотељу коју је /оснивач СДА/ Алија Изетбеговић оставио својој породици и свом народу

* У готово свим функционерима и лидерчићима пониклих на насљеђу и исламској декларацији Алије Изетбеговића чучи мали Осама Бин Ладен

________________________________________________________

         Посланик СДА у Представничком дому парламента БиХ Шемсудин Мехмедовић као ратни начелник полиције ништа није учинио да казни злочинце који су на теслићком ратишту одсекли главе српским војницима и последња је особа која може говорити о председнику Републике Српске Милораду Додику, рекао је експерт за борбу против тероризма Џевад Галијашевић.

         - Ритуално одсјечене главе у врећи по Тешњу носио је конвертит, муџахедин, Алијин и Бакиров тјелохранитељ Зејд Дукменић, донио је на крају и у полицијску станицу у Тешњу у којој је начелник био Мехмедовић. Ништа није учинио да казни те бруталне злочинце - рекао је Галиајшевић Срни.

         Коментаришући скандалозну изјаву Мехмедовића у којој је председнике Српске и Србије Милорада Додика и Александра Вучића упоредио са Хитлером, Галијашевић је навео да је тај посланик СДА последња особа на планети која може говорити о председнику Српске и правити таква поређења.

         Он је навео да радикалним иступом Мехмедовић доказује "примитивном бошњачком чланству СДА да више мрзи Србе од Бакира Изетбеговића" са којим се спрема за унутрашњи политички обрачун и да преузме кормило странке.

         Галијашевић је оценио да Мехмедовићев неодмерен и увредљив иступ није познавање Другог светског рата и Хитлера, него његова припрема да преузме лидерство у СДА.

         Према његовим речима, СДА баштини све најгоре од идеологије нацизма, јер је њен оснивач Алија Изетбеговић осуђен због сарадње са нацистичком влашћу у Другом светском рату.

         Он је навео да је СДА, од оснивања до данас, увек била разорна и деструктивна политичка организација која је учествовала у разбијању Југославије и да не чуди што сталним нападима на српске лидере, народ и Републику Српску руши темеље БиХ и гура је у неизбежан распад.

         - Странка је истовремено, најружнији примјер злоупотребе ислама у политичке сврхе и сарађивала је са Муслиманским братством и учествовала у координисању заштите терористичких организација Ал Каиде, Ал Нусре и ИСИЛ-а - навео је Галијашевић.

         Галијашевић је истакао да је Мехмедовићев радикалан иступ пун мржње и примитивизма дио кампање која се сада води у целој земљи са само једним циљем.

         - Ратнохушкачке поруке, увреде и пријетње легитимишу кадрове СДА за велику унутрашњу битку која се спрема. То је битка за политички престо у странци и крваву, исламистичку фотељу коју је /оснивач СДА/ Алија Изетбеговић оставио својој породици и свом народу -  рекао је Галијашевић.

         Према његовим речима, Мехмедовић тиме доказује и да је спреман и способан да трон одузме Алијином сину.

         Галијашевић је подсетио да је СДА послала више од 500 локалних муслимана да ратују по пустињама Сирије и убијају невине људе на њиховом прагу.

          - У готово свим функционерима и лидерчићима пониклих на насљеђу и Исламској декларацији Алије Изетбеговића чучи мали Осама Бин Ладен - закључио је Галијашевић.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари