Цвијановић: Изабраног Додика политички прогони неизабрани странац

НАГЛАСИЛА ДА ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ ИМА ПУНУ ПОДРШКУ СНСД

* Потпредседник СНСД Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: Неизабрани странац /Кристијан Шмит/ креирао је и нормирао кривично дело по својим мерилима и нахођењу. Високи представници – чак и када су легално изабрани према Дејтонском споразуму - немају право да намећу законе нити да их допуњавају

_____________________________________________________________

           ЖЕЉКА Цвијановић, потпредседница СНСД, рекла је данас да је ситуација у Републици Српској стабилна и да је власт опредељена да у складу са могућностима излази у сусрет потребама свих грађана.

           Цвијановићева је истакла да СНСД даје пуну подршку предсједнику Републике Српске Милораду Додику уз оцену да је све што се дешава у погледу судског процеса против Додика политички обојено и да је реч о политичком прогону изабраних од стране неизабраних.

           - Неизабрани странац /Кристијан Шмит/ је креирао и нормирао кривично дело по својим мерилима и нахођењу - рекла је она.

           Цвијановићева је истакла да високи представници и када су легално изабрани према Дејтонском споразуму немају право да намећу нити да допуњавају законе.

            - БиХ се делегитимише отварањем врата онима који немају никакав легитимитет и који би били одбачени у свакој нормалној земљи - рекла је Цвијановићева.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари