Цвијановић у Кишињову и са Орбаном, и са Вучићем, и са Рамом

ИСКОРИСТИЋЕ САМИТ ЕВРОПСКЕ ПОЛИТИЧКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ“ ДА ЊЕГОВЕ АКТЕРЕ УПОЗНА СА ПРИЛИКАМА У СРПСКОЈ И БиХ

* Након разговора са председником Србије објавила: „Као и увек, тако и данас чврсто стојимо уз братску Србију, њено руководство и наш народ на Косову и Метохији. Увек и на сваком месту!“

_______________________________________________________

        СРПСКИ члан и председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да је Самит Европске политичке заједнице у Кишињову добра прилика да са европским и регионалним лидерима размени мишљења о актуелној ситуацији и изазовима у Европи и на Балкану, али и да их упозна са тренутним приликама у Републици Српској и БиХ.

        Подсетила је да на Самиту учествује на позив председнице Молдавије Маје Санду.

        Уочи Самита Цвијановићева је разговарала са председником Владе Мађарске Виктором Орбаном.

        - Пријатељски сусрет у Кишињеву и, као и увек, пријатан и садржајан разговор са председником Владе Мађарске - навела је Цвијановићева на Инстаграму.

        Цвијановићева је претходно разговарала и са председницима Србије Александром Вучићем и Грчке Катерином Сакеларопулу, као и председницима влада Северне Македоније Димитром Ковачевским и Албаније Едијем Рамом.

         - Као и увек, тако и данас чврсто стојимо уз братску Србију, њено руководство и наш народ на Косову и Метохији. Увек и на сваком месту! - поручила је преко Инстаграма након разговора са Вучићем.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари