Додик: Ја сам човек мира, нисам човек рата, нећу дозволити да овај народ буде увучен у сукобе

ЦВИЈАНОВИЋ: СРПСКОЈ У ОВИМ ТЕШКИМ ВРЕМЕНИМА ТРЕБА ЧВРСТО ВОЂЕЊЕ МИЛОРАДА ДОДИКА

* Кандидат СНСД за српског члана Председништва БиХ Жељка ЦВИЈАНОВИЋ истакла да од снаге СНСД-а зависи снага Републике Српске. И додала: „Додик зна шта значи водити политичке и економске процесе, а сигурно и њему треба чврста десна рука у Сарајеву

* Милорад ДОДИК не предизборној трибини у Шамцу: Доћи ће и гасовод који покушавамо да ојачамо. Одлазим за Москву и прекосутра ћу да видим Путина. Завршићемо оно што смо договорили

_______________________________________________________

         ЖЕЉКА Цвијановић, кандидат СНСД за српског члана Председништва БиХ, рекла је да СНСД не тражи туђе, него чува надлежности Републике Српске, коју жели да јача, да у њој наставе да расту плате, пензије, подстицаји у пољопривреди, социјална давања, борачки додатак, као и пронаталитетне мере.

       Цвијановићева је на предизборној трибини у Шамцу рекла да је поносна на чињеницу што је СНСД иницирао исплату накнаде од 750 КМ за незапослене мајке четворо и више деце.

       Она је истакла да од снаге СНСД зависи снага Републике Српске, којој у овим тешким временима треба чврста рука за вођење, а то је Милорад Додик.

       "Додик зна шта значи водити политичке и економске процесе, а сигурно и њему треба чврста десна рука у Сарајеву", рекла је Цвијановићева.

       Она је истакла да треба бирати добре људе у Народну скупштину Републике Српске како би имали стабилну већину, али и у Парламентарну скупштину БиХ, где се води борба за позицију и статус Српске.

       Кандидат СНСД за председника Републике Српске Милорад Додик рекао је да је политика СНСД донела много тога доброг у Шамац, указујући да ће у близини бити и ауто-пут, који ће доприети развоју привреде и лакшој комуникацији са Бањалуком и Београдом.

       Додик је напоменуо да је ауто-пут стигао до Добоја, као и од Раче према Бијељини, те изразио увјерење да ће у наредне четири године бити завршена комплетна траса од Добоја до Раче и да ћемо имати повезницу ауто-путем до Београда.

       "Доћи ће и гасовод који покушавамо да ојачамо. Одлазим за Москву и прекосутра ћу да видим /руског предсједника Владимира/ Путина. Завршићемо оно што смо договорили. У свим великим плановима су и општина Шамац и њени људи", рекао је Додик.

       Он је истакао да је веома важно очувати стабилност и да приступ СНСД значи очувати мир.

       "Ја сам човек мира, нисам човек рата, никада нећу дозволити да овај народ уђе у сукоб. Увек ћу наћи начина да то избегнем и неће се то десити", рекао је Додик.

       Кандидат СНСД за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне Јединице два Обрен Петровић позвао је присутне да гласају за кандидате СНСД, те Додика и Цвијановићеву.

       "Ово је јединствена прилика да гласамо за одбрану Републике Српске, да гласамо за јаку личност, а то је Милорад Додик, који ће Српску водити праведно и поштено у наредном периоду", рекао је Петровић.

       Он очекује да ће народ бити бити јединствен и сложан и да ће, заједно са Жељком Цвијановић у Сарајеву бранити интересе Републике Српске.

       "Ништа на уштрб Федерације БиХ, али ћемо у Сарајеву бранити интересе свих грађана Републике Српске. Ми позивамо друге политичке партије, као што смо и у претходном периоду позивали, да заједнички бранимо Републику", рекао је Петровић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари