Нешић: Рамо, буди шехид за ФБиХ, а има нас спремних да Српску бринимо од свих Исака који јој желе зло

МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ФБиХ РАМО ИСАК: РАДО ЋУ ПОГИНУТИ ЗА БиХ ЈЕР ЋУ БИТИ ШЕХИД

Ненад Нешић

* Министар безбедности Ненад НЕШИЋ поновио да БиХ може опстати само у оквиру Дејтонског мировног споразума и уставног поретка

___________________________________________________________

          МИНИСТАР безбедности у Савету министара Ненад Нешић рекао је да је федерални министар унутрашњих послова Исак Рамо спреман погинути за број лајкова и прегледа на друштвеним мрежама Тик-ток и Инстаграм и да зато даје бомбастичне изјаве попут оне да би му било драго да погине за БиХ јер би у том случају био "шехид".

          - Господине Рамо, чувајте Вашу кућу коју нико од нас не жели да нападне, а ми ћемо врло добро чувати нашу кућу и одбранити је и животом и чашћу и свим оним што је потребно - рекао је Нешић.

          Поновио је да БиХ може опстати само у оквиру дејтонског мировног споразума и уставног поретка који произлази из Дејтона.

          Он је истакао и да се српски народ неће одрећи слободе и Републике Српске.

          - Могу да га разумијем ако мисли да гине за своју кућу, за Федерацију БиХ /ФБиХ/, а што се тиче Републике Српске, нека се не брине. Има нас који смо спремни погинути са Српску, бранити је од разноразних Рама, Исака и свих оних који јој желе лоше - изјавио је Нешић.

          Министар унутрашњи послова ФБиХ Исак Рамо рекао је да би му било драго да погине за БиХ јер би у том случају био "шехид".

          - Било би ми драго да погинем за ову државу, ја то не кријем. Ја кад погинем за ову државу ја сам шехид - испричао је Рамо у подкасту "Ослобођење".

          (Срна)

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари