Вулић: Српском инату ништа не могу ни фригидна Јасмина, ни туриста Шмит, ни енглески србомрсци

„СУД БиХ ЈЕ СКАЛАМЕРИЈА КОЈА БиХ ПРЕТВАРА У ПРОТЕКТОРАТ“

Сања Вулић

* Цитирала стихове: „Где год српска нога хода, наш је камен, ваздух, вода. Могу само да завиде,и зла свога да се стиде!“

____________________________________________________________

        ЧЛАН Председништва СНСД-а Сања Вулић истакла је да је Суд БиХ скаламерија који покушава у потпуности да обезвреди БиХ и претвори је у протекторат, што потврђује и данашња одлука ове назови правосудне институције којом је одбијен захтев председника Републике Српске за изузеће судије Јасмине Ћосић Дедовић у одлучивању о тужби коју је Тужилаштво БиХ подигло против њега и вршиоца дужности директора "Службеног гласника" Милоша Лукића.

        - Дедовићева је ђак Хашког трибунала и ОХР-а, доказана као фригидна жена чак и када је реч о злочинима над недужном српском децом. Од ње Срби ништа доброг нису видели, нити ће видјети. Ни Јасмина без емпатије, ни туриста Кристијан Шмит, ни Мајкл Марфи, ни сви енглески србомрсци не могу српском инату ништа, и што би наш народ рекао 'ничија није до зоре сијала', па тако неће ни њихове србомрзачке одлуке.

         И као што стих познате песме каже: "Где год српска нога хода, наш је камен, ваздух, вода. Могу само да завиде,
и зла свога да се стиде!" Док је српског рода живеће Република Српска и председник Републике Српске - поручила је Вулићева.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари