Срећна С. Македонија усред пандемије: Помпео објавио да је постала чланица НАТО

ЦЕРЕМОНИЈА ЋЕ БИТИ У БРИСЕЛУ 30. МАРТА – НАЈВЕЋЕ `ЗВЕРКЕ БИЋЕ СТОЛТЕНБЕРГ И ПИЧ

* Неће због епидемије бити велике феште. Неће бити службених пренемагања и кревељења титулисаних западних хијена које би изигравале голубове са лажним маслиновим гранчицама у својим орловским кљуновима. Можда је то и неки знак одозго

* ФАКТИ: Северна Македонија је, ево, постала 30-та чланица западне војне алијансе, нашла се на палуби Титаника и на кривој страни историје на којој ће Шиптари профитирати на њену штету. А томе се нису успротивили ни многи од оних за које је Македонија само Македонија, без додатка „северна“. Ништа таквима не смета што ће и њихова земља бити у чопору оних који су `усрећили` Ирак, Авганистан и Либију, који ће се поново бацити на неку нову „Србију

________________________________________________________________________

        СЕВЕРНА Македонија је баш срећна земља. Чак двоструко.

        Прво су је американци усрећили парламентарно-изборном варијантом хибрида обојене револуције и државног удара – са даљим потчињавањем свега македонског свему америчком и шоптарском.

        А данас – усред пандемије коронавируса новог типа – официјелно објављено да је постала 30-та чланица НАТО.

        Учинио је то амерички државни секретар Мајк Помпео. Овако:

        „Сједињене Државе, као чувар оснивачког акта алијансе, примиле су документ о којим Република Северна Македонија постаје тридесети савезник НАТО. У  понедељак ће над седиштем НАТО  бити подигнута њена застава“.       

        Председник Северне Македоније Стево Пендаровски потписао је финални документ о приступању своје земље алијанси.

        Собрање је тај документ ратификовало 11. фебруара.

        Церемонији 30-ог марта присутствоваће и генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг и председник војног комитета алијансе маршал Стјуарт Пич.

        Неће, дакле, због епидемије бити велике феште. Неће бити службених пренемагања и кревељења титулисаних западних хијена које би изигравале голубове са лажним маслиновим гранчицама у својим орловским кљуновима.

        Северна Македонија је, ево, постала 30-та чланица западне војне алијансе, а да се томе нису успротивили ни многи од оних за које је Македонија само Македонија, без додатка „северна“.

        Ништа таквима не смета што ће и њихова земља бити у чопору оних који су `усрећили` Ирак, Авганистан и Либију, који ће се поново бацити на неку нову „Србију“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари