Кадиров руским војницима на украјинским фронтовима: Ратници одлучују, ратници решавају задатке

ПОРУЧИО ИМ: ПОБЕДА У УКРАЈИНИ ПОТРЕБНА ЈЕ ЦЕЛОЈ РУСИЈИ, А НЕ САМО ПУТИНУ

* „Не објављујте никакве видео-снимке на интернету. Ратник не галами - ратник одлучује. Тражи решења проблема, а не скупља се у гомилу и не пише апеле јавности. Размишљајте, распоредите своје снаге и могућности. Не стојте отворених уста“

___________________________________________________________

          У СВАКОМ оружаном сукобу има проблема, питања која се намећу, а и разних неуспеха, али о томе не треба да говорите по друштвеним мрежама снимајући видео поруке са жалбама -  изјавио председник Чеченије Рамзан Кадиров обраћајући се руским борцима на фронтовима Украјине.

          Кадиров је претходних дана дуго разговарао у Кремљу са Владимиром Путином, а свој апел борцима у специјалној операцији додатно је разложио овако:

          „Не објављујте никакве видео-снимке на интернету. Ратник не галами - ратник одлучује. Тражи решења проблема, а не скупља се у гомилу и не пише апеле јавности. Размишљајте, распоредите своје снаге и могућности. Не стојте отворених уста“.

          Указао је да нико неће трчати за појединачним војником и приносити му додатну муницију. Па нагласио:

           „Награде добијају војници који не плачу пред камерама већ савладавају све тешкоће! И запамтите: резултати специјалне операције нису потребни само нашем председнику. Ова специјална операција има за циљ да обезбеди интегритет и безбедност целе земље, а не само једне личности. Наш председник за то чини све што је могуће и немогуће!“

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари