NATO за 78 дана на Србију сручио експлозива снаге 6-8 атомских бомби бачених на Хирошиму

ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА ВОЂЕН 1999. ХЕМИЈСКИ И НУКЛЕАРНИ РАТ

НИСКОГ ИНТЕНЗИТЕТА

Владимир Лазаревић

  • Генерал Владимир ЛАЗАРЕВИЋ: Био је то најасиметричнији рат вођен у дотадашњих 50 година постојања NATO, а њихов ратни злочин претворен је у геноцид над нашим народом. Радиоктивност се са Косова и Метохије проширила 1.000 километара у пречнику               

        ПРОТИВ српског народа и државе NATO је 1999. године водио нуклеарни и хемијски рат ниског интензитета. За тих 78 дана NATO је на нашу земљу са мора, из ваздуха и космоса бацио више бомби него Адолф Хитлер 1941-1945. Еквивалент коришћених експлозива је између шест и осам нуклеарних бомби бачених на Хирошиму. Био је то најасиметричнији рат вођен у дотадашњих 50 година постојања NATO, а њихов ратни злочин претворен је у геноцид над нашим народом.      

        Ово говори генерал Владимир Лазаревић, први пут по изласку из хашког суда. Некадашњи командант Приштинског корпуса, који се минулог викенда у Нишу срео са старешинама Треће армије Војске Југославије за време NATO бомбардовања наше земље, каже да су француски експерти утврдили да је радиоктивност муниције NATO употребљене само на Космету 350 пута већа од дозвољених вредности.

        - Индијски стручњаци навели су да се радиоктивност са Косова и Метохије проширила 1.000 километара у пречнику, а ауторитети у светској медицини, проф. др Душан Станојевић и Миодраг Ђорђевић, тврде да ће пакао код нас почети тек после 2020, када ће годишње од последица радиоактивности из 1999. од канцера оболевати 70.000 особа. Од тог броја, умреће, упркос лечењу њих 40.000 - рекао је генерал Лазаревић.

        Како говори један од најпопуларнијих генерала у нашој земљи, нуклеарни рат против наших снага на КиМ почео је 30. марта у рејону Призрена, док је 25. априла у Урошевцу и околини

        NATO употребио касетне бомбе са непознатим хемијским агенсом. На удару су били пре свих припадници 243. механизоване бригаде.

        - У два наврата је тадашњи председник САД Бил Клинтон, преко ТВ станица, објављивао да Приштински корпус и Трећа армија више не постоје - подсетио је генерал. - Први пут, то је било 2. маја, на 32. дан агресије, а команда Треће армије је реаговала тако што је у центру Приштине сазвала све команданте јединице са терена да пред камерама одрже реферисање. Други пут, Клинтон је 28. маја светској јавности и рекао како је америчка стратешка авијација тог дана на Паштрику убила 700 бораца Приштинског корпуса и створила све предуслове да NATO уђе на КиМ. „Вашингтон пост“ је 4. јуна, међутим, морао да објави како се „Ваздушно-копнена операција Стрела 2, планирана у Вашингтону, одбраном српске војске претворила у кашу“.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари