Николић: Појавићу се на сваком важном скупу СНС на који ме буду позвали

НЕГИРА ДА РАЗМИШЉА О ОСНИВАЊУ СОПСТВЕНОГ ПОКРЕТА ИЛИ ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ

          НЕ БАВИМ се политиком, нити ћу, подржавам СНС, имам добру сарадњу са Александром Вучићем и појавићу се на сваком важном скупу странке на који ме буду позвали, изјавио је бивши председник Србије и некадашњи лидер напредњака Томислав Николић.

          Николић је тако одговорио на питање зашто у суботу није присуствовао прослави деветогодишњице оснивања СНС на стадиону „Ташмајдан”.

          Он је за „Новости” негирао да размишља да оснује покрет или политичку странку о чему су спекулисали медији.

          Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић раније данас рекао је да има добре односе са Николићем, те да је питање за бившег председника зашто није дошао на прославу девет година СНС.

          „То питајте њега, његова је ствар да ли жели негде да дође или не жели да дође”, рекао је Вучић одговарајући на питање новинарке Н1 зашто Николић није био на Ташмајдану у суботу.

          Он је рекао да је сасвим сигуран да је Николић за своју странку, за СНС увек, а да ли ће, како каже, да буде на неком скупу или не, то је његова приватна ствар.

          Српска напредна странка обележила је у суботу девет година од оснивања, а свечаности није присуствовао бивши лидер те странке Томислав Николић.

          (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари