Шејх Имран Хосеин: Православни и муслимани ће заједно ући у нови Константинопољ

СВЕТСКИ ПОЗНАТИ МАЛЕЗИЈСКИ ИСЛАМСКИ ТЕОЛОГ СРБЕ И РУСЕ СМАТРА СВОЈОМ „ПРАВОСЛАВНОМ БРАЋОМ“

Имран Назар Хосеин

  • Отоманско царство је на Балкану посејало семе зла. То царство је било лажни калифат и то је чињеница. Иза њега су остали ожиљци међу народима и на Балкану, које је енглеска Декларација о Сребреници требало додатно да позледи, да никад не дође до помирења
  • Узимање Констатнопоља је велики муслимански грех према хришћанима, као и претварање највеће византијске богомоље, Цркве свете мудрости у џамију Аја Софију. Следећи исламски грех према хришћанима је промена имена Константинопоља у Истанбул. Све то ће бити исправљено када у град на Босфору поново уђу заједно православни и муслимани. То ће бити и крај сатане, крај NATO
  • Према Курану, Сирија се налази у срцу краја историје. Како стоји у исламској светој књизи, у Дамаску ће се, на крају историје, срести лажни месија (антихрист) и Исус Христ, који ће сићи, и то ће бити место коначног обрачуна. Тако стоји и у Библији. Крај историје се наслућује. Страшни суд ће се одиграти баш у Сирији
  • Нема сумње да су православна браћа та која односе победу. То је записано, а о томе сведочи страх протагониста светског поретка оличеног у владарима Америке и његовим сателитима. Руски председник Путин је одлучио да интервенише, а православни хришћани се једини не плаше сатане пред одсудне бојеве. Они који данас у име ислама ратују у Сирији, Ираку, Авганистану и другде воде „свети рат“, јесу војници CIA! Улазак Русије у сукоб у Сирији записан је у Курану и то је Божија задатост

        ШЕЈХ Имран Назар Хосеин, један од највећих исламских теолога данашњице, тврди да је улазак Владимир Путина у рат у Сирији записан у Курану и да ће Истанбул поново постати Константинопољ јер ће у њега заједно ући „православни и муслимани“.

        Он је један од твораца привредног чуда у Малезији, где живи, а тврди да иза вратолома на Блиском истоку и иза других несрећа у последњим годинама стоје мрачне силе западне цивилизације и CIA, а не нека Исламска држава или религија.

        Тврди да је дошао у Србију да види на чијој су страни православни Срби пред одсудна времена и да је оног трена када је дошао, по визу, у амбасаду Србије у Швајцарској, стекао прави утисак о каквим се добрим људима ради. После сусрета са нашим академицима, новинарима, обичним светом, то осећање је, вели, све израженије. Доћи ће поново, јер, како наглашава, „теолози, исламски и православни, имају о чему да разговарају и могу да се разумеју“.

        • Утисак који муслимански свет има о православним Србима је врло мрачан. Зашто?

        - Били сте изложени страшној сатанизацији западних медија. Ако желите да исламски свет разуме догађаје у Сребреници, направите државну комисију од најумнијих људи и позовите све који нешто знају о томе. Када сви кажу истину, закључке понудите свету. Једини је проблем што мислим да CIA то не би дозволила по цену егзекуције целе комисије.

        • Ваш став према улози Отоманске империје на просторима Балкана разликује се од мишљења многих исламских верских вођа. Зашто?

        - Отоманско царство на овим просторима је посејало семе зла. То царство је било лажни калифат и то је чињеница. Иза њега су остали ожиљци међу народима и на Балкану, које је енглеска Декларација о Сребреници требало додатно да позледи, да никад не дође до помирења.

        • Тумачећи Куран, кажете да се Путинов улазак у рат у Сирији очекивао.

        - Према Курану, Сирија се налази у срцу краја историје. Како стоји у исламској светој књизи, у Дамаску ће се, на крају историје, срести лажни месија (антихрист) и Исус Христ, који ће сићи, и то ће бити место коначног обрачуна. Тако стоји и у Библији. Крај историје се наслућује, а према црквеној есхатологији (религијско учење о тзв. последњим стварима, о ономе што после смрти чека појединце, човечанство и цео свет, о смрти, бесмртности душе, страшном суду, смаку света, вечном блаженству и паклу) страшни суд ће се одиграти баш у Сирији.

        • Како то видите у светлу сиријских догађаја?

        Нема сумње да су православна браћа та која односе победу. То је записано, а о томе сведочи страх протагониста светског поретка оличеног у владарима Америке и његовим сателитима. Руски председник Путин је одлучио да интервенише, а православни хришћани се једини не плаше сатане пред одсудне бојеве. Они који данас у име ислама ратују у Сирији, Ираку, Авганистану и другде воде „свети рат“, јесу војници CIA! Улазак Русије у сукоб у Сирији записан је у Курану и то је Божија задатост.

        • Ипак, краја света се сви плаше. Шта још према Курану и Библији треба да се догоди човечанству пре судњег дана?

        Улазак у Константинопољ православних заједно са муслиманима. То кажу и најугледнији православни руски теолози са којима водим есхатолошки дијалог. Библија и Куран пишу исто. У ранијим, лошим есхатолошким тумачењима Курана као пад Константинопоља узимана је 1453. када су Отомани са Мехмедом Другим узели овај град од Источногрчког царства. То је намерна грешка у исламу.

        Узимање Констатнопоља је велики муслимански грех према хришћанима, као и претварање највеће византијске богомоље, Цркве свете мудрости у џамију Аја Софију. Следећи исламски грех према хришћанима је промена имена Константинопоља у Истанбул. Све то ће бити исправљено када у град на Босфору поново уђу заједно православни и муслимани. То ће бити и крај сатане, крај NATO.

        • Ваш став према руској улози у Сирији не дели део исламског света.

        - Турски председник Ердоган запретио је да ће због Руса Европи послати нових три милиона избеглица, а 55 највиших сауди-арабијских верских вођа позвало је муслимане на џихад против Русије. Реке избеглице не теку јер то хоће Ердоган. Ови људи беже због суровости оних који, а да то и не знају, проводе „CIA џихад“. Када су у питању саудијски верски учитељи, ту говоримо о „селафистима“, људима који својим учењем уништавају ислам. Наш пророк је сам довољан да поништи њихову фетву, а ја бих само подсетио да у Курану пише да ће из тог дела Арабијског полуострва и доћи сатана пред судњи дан. Имам огроман број ученика у Сауди Арабији који презиру ове учитеље. Велика већина муслимана у свету је против њих.

        • Ипак, огроман број муслимана ратује под њиховом заставом?

        Они нису свесни шта раде. ISIS, Сиријски ослободилачки фронт ан-Нусра, све су то формације којима је газда у Вашингтону. CIA у њихово име четири године разара Сирију, а када су кренули Руси закукали су отворено: Не дирајте их, то су наши!

        • Несрећи на Блиском истоку претходила су „хуманитарна бомбардовања“ и обојене револуције.

        - У Ционистичкој агенди стоји да желе државу од Еуфрата до Нила. Да би добили моћни Египат, напали су Тунис и Либију, па Сирију. Претходно, владари мрака покушали су наранџасту револуцију у Украјини, а затим оружану побуну којом би се докопали Крима. У Египту, нису до краја остварили циљеве, Либија је нажалост уништена, а уништили су је CIA џихад борци. Руси су одбранили Крим и њиме оставили отворен свој пут у историји.

        • Догађаје око Крима такође сматрате пресудним у историјском току.

        - Нису Руси узалуд половним 19. века пролили онолику крв да обезбеде свој излазак на Медитеран. То је пут који им је записан и у Библији и у Курану. Они треба да се нађу на бранику цивилизације пред судњи дан.

        • Нисте оптимиста када је у питању будућност света?

        Ја слутим крај овакве цивилизације у нуклеарном рату. Не бојим се умирања ако је оно цена да и они што човечанство воде у пропаст науче лекцију.

„У Сребреници није било геноцида јер није цео српски народ кренуо да уништи цео муслимански народ“

        СРБИМА је шејх Имран Хосеин постао познат када је, у јулу прошле године, дигао глас против предлога резолуције у СБ УН у којој је стајало да су у Сребреници Срби починили геноцид над муслиманима...

        Тада је упозорио:

        - У Сребреници није било геноцида, јер би то значило да је цео један народ (српски) кренуо да уништи други народ (муслимански). То се није догодило, док покушај да се у СБ УН донесе резолуција која би ставила печат на овакво виђење историје, свакако није имао за циљ помирење народа на Балкану, као што су то Британци тумачили. Геноцид је рецимо оно што су (западни) Европљани направили када су дошли у Америку и када су Индијанце згазили као бубашвабе.

         („Вечерње новости“)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари